Betingelser for bruk

AVTALE MELLOM BRUKER OG Sydskogen Velforening

Sydskogen Velforening består av diverse sider som vedlikeholdes av Sydskogen Velforening.

Sydskogen Velforening blir tilbudt Dem under forutsetning av at De aksepterer våre betingelser uten forbehold i henhold til nedenstående vilkår og betingelser. Dette gjelder også betingelser som fremgår på andre sider av dette nettstedet Deres videre bruk av Sydskogen Velforening bekrefter derfor Deres aksept på alle disse vilkår og betingelser.

ENDRINGER AV VILKÅR FOR BRUK

Sydskogen Velforening forbeholder seg rett til å endre vilkårene og betingelsene for hvordan Sydskogen Velforening tilbys inkludert men ikke begrenset til de avgifter/priser som måtte være forbundet med bruk av Sydskogen Velforening.

Snarveier TIL EKSTERNE NETTSIDER

Sydskogen Velforening kan inneholde snarveier til andre nettsteder («lenker»). Disse nettstedene er ikke kontrollert av Sydskogen Velforening og Sydskogen Velforening er av den grunn ikke ansvarlig for innholdet på disse nettstedene, dette inkluderer uten unntak alle snarveier til eksterne nettsteder.  Sydskogen Velforening er heller ikke ansvarlig for overføring av data fra de eksterne kilder/nettsteder som henvises til fra dette nettstedet. Dette gjelder uten unntak alle former for dataoverføring samt skadelig kode i form av virus med mer. Sydskogen Velforening tilbyr kun disse snarveier til Dem som en bekvemmelighet. Innkluderingen av disse snarveier antyder IKKE at, Sydskogen Velforening anerkjenner holdninger som disse nettsteder eller dets operatører måtte fremstille.

MISBRUK OG ULOVLIG ANVENDELSE

Som betingelse for Deres bruk av Sydskogen Velforening, garanterer De Sydskogen Velforening at de ikke vil anvende Sydskogen Velforening til formål som på noen måte er ulovlige jfr. Norsk lovgivning eller formål som måtte krenke disse vilkår for anvendelse av dette nettstedet. De må under INGEN omstendighet anvende  Sydskogen Velforening på måter som kan skade, deaktivere, overbelaste, eller forringe Sydskogen Velforening eller forstyrre andre brukeres besøk/arbeid med Sydskogen Velforening. De må ikke skaffe adgang eller forsøke å skaffe adgang til materiale som ikke med vilje er gjort tilgjengelig eller fremskaffet gjennom Sydskogen Velforening.

BRUK AV KOMMUNIKASJONSTJENESTER

Sydskogen Velforening kan inneholde oppslagstavler, chat-områder, nyhetsgrupper, forumer, brukersamfunn, personlige hjemmesider, kalendere og/eller andre beskjed eller kommunikasjonsfasiliteter. Disse fasiliteter er gjort tilgjengelige slik at De kan kommunisere med omverdenen eller med en gruppe (kollektivt, «Kommunikasjonstjenester»). De aksepterer derfor kun å anvende kommunikasjonstjenestene til å poste, sende og motta beskjeder og materiale som er anstendig og relatert til den pågjeldende kommunikasjonstjeneste. De aksepterer derfor å ikke:

Bakvaske, utnytte, sjikanere, true eller på annen måte krenke rettssikkerheten (som retten til offentlig mening og privatlivets fred) for andre.
Publisere, poste, skrive, distribuere eller spre noen form for upassende, bespottende, æreskrenkende, uanstendig, usømmelig  ulovlig emne, navn, materiale eller informasjon.
Lese inn filer som inneholder software eller annet materiale som er beskyttet av intellektuell eiendomsrett (eller av private og offentlige rettigheter), unntatt hvis de selv eier eller kontrollerer rettighetene, eller har spesiell tillatelse til dette.
Lese inn filer som inneholder skadelige virus, korrupte filer eller annen lignende software som kan skade andres datamaskiner.