Påskehilsen, beskjed til dyreeiere og faktura for Velkontigent

Våren har kommet, og påskeferien nærmer seg. Det er hyggelig å se mange ute på tur i den situasjonen vi er i nå.

På Sydskogen så er det mange som har husdyr, som katter og hunder. Vi vil gjerne formidle at det er viktig at vi viser hensyn til våre naboer når det gjelder dyrehold. Alle må plukke opp hundebæsj etter sin hund, og overholde båndtvangregelen. Når det gjelder katter, så kan det kanskje være en ide å kastrere katten, fordi det ofte gjør at katten er litt roligere og ikke markerer (urinerer) rundt omkring i nabolaget. Dette kan være et irritasjonsmoment for naboer som vi har blitt gjort oppmerksom på i den siste tiden.
Dyreeiere er somregel veldig glade i dyr. Det er hyggelig! Men husk at andre kan være redde for dyr, både hunder og katter. Så dette er en generell oppfordring til å vise hensyn.

Idag, 2 april 2020, ble det sendt ut faktura for velkontigent.  På står perioden «01.04.2019-31.09.2019», men det skulle vært «01.10.2019-31.03.2020» Beklager dette. Mange vil også få fakturaen som efaktura eller på VIPPS og dette er nytt av året. Fakturagebyr er innbakt i fakturasum. Si gjerne ifra hvis du ikke har mottatt regningen på Vipps, e-faktura eller i postkassen innen noen dager.

Ha en fin påske alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.