Sydskogen.no og Nærnytt

Som nyervervet redaktør for både Sydskogen.no og Nærnytt ønsker jeg å dele noen ord og tanker med dere vedrørende fremtiden for websidene og papirblekka vår. Som dere sikkert har lagt merke til så ser denne utgaven litt annerledes ut enn tidligere utgaver.
Jeg håper at neste versjon som kommer er et lite stykke i riktig retning hva design og innhold angår; forhåpentligvis klarer vi også å få til juleutgaven i farger 🙂

Ambisjonen er at alt som står i Nærnytt også skal være å finne på sydskogen. no. og vice versa. I den forstand vil sydskogen.no bære preg av å være mer ferskvare enn papirutgivelsen, da den bare kommer ut 4-5 ganger i året. For fremtiden så vil sydskogen.no være foretrukket kanal for spørreundersøkelser og lignende hvor man ønsker tilbakemeldinger fra hele Velets medlemmer.
På sikt er det også ønskelig å få til en webbasert utleie av grendehuset, men vi er ikke der helt ennå. Jeg anbefaler alle å ta en titt på de nye websidene våre, og gjerne gi meg en tilbakemelding på hva du synes! Er det noe du savner, noe du liker/ikke liker? Tibakemeldinger og innspill til sydskogen.no og/eller Nærnytt kan sendes inn via webskjema på sidene våre, eller du kan sende en e-post til admin@sydskogen.no.

Jeg ønsker dere alle en strålende høst, så snakkes vi igjen rundt juletider!

Mvh Stian Rostad
Redaktør

2 kommentarer til «Sydskogen.no og Nærnytt»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.