Da var det på’n igjen….

Raymond_DolataDet var vel ikke helt planlagt for meg å sitte som formann i Sydskogen Vel igjen ,men etter litt rokering i styret har jeg tatt over roret etter Tina’s korte men intense formannsjobb.

Ny sekretær for vellet vil være Stian Rostad som også fungerer som webmaster.

Som alle vet og har sett er det gravd en god del rundt på området vårt i forbindelse med FIBER og ny høyspent. Altibox vil i samarbeid med styret gjennomgå all graving og oppretting i april 2014 for utbedring av ting vi ikke er fornøyd med.

Nytt bygg i Odinsvei er satt opp for kobling av fiber – og alle kabler skal nå være dratt inn til hus. – Koblingsjobb er også påbegynt , så pr i dag ligger vi i rute for bytting innen 1.2.2014.

Fint om du samarbeider godt med RELACOM og Altibox for deres monteringer av hussentraler – og ta alle ekstrabestillinger direkte med de.

Nye LED lys er kommet og kommer i gangveilys på sydskogen – Lyser MEGET bra !

Jobbingen med å oppgradere ballplassen som ligger mellom grend 4 og 5 er også kommet litt i gang – formann i grend 4 er «primusmotor»-sammen med forman i grend 5 – En mengde trær er nå lagt ned , og oppryddingen er på dugnad ( tror det er mye ved å hente der om du snakker med en av formennene i grend 4 eller 5 ) – Det er godt at noen tar tak i denne fine plassen våre unger kan benytte til ballspill og kanskje skøyteis i fremtiden, slik det var her tidligere ….tiden vil vise.

Dersom det er noe du som beboer har på hjertet – ikke nøl med å ta kontakt med meg på mail.

Jeg ønsker deg som beboer en riktig god senhøst og snart vinter – husk å ta vare på hverandre og det er lov å bry seg litt….Vi vil alle ha det godt her på Sydskogen.

MVH
Raymond L Dolata

2 kommentarer til «Da var det på’n igjen….»

 1. Hei Raymond,

  Du nevner nye LED-lys på gangveiene her på Sydskogen, og jeg ser at noen av de er kommet på plass i nedre del av Odins vei. Vil dette også gjelde øvre del av Odins vei? Her er det nemlig bekmørk, og har vært det over lengre tid.

  Mvh
  Stian

 2. Snakket med R.Kommune senest i går – da det også mangler nye lamper i nedre del av Odinsvei , skulle få mer info vedr.antall lamper som er montert.og antall som er bevilget av politikere.
  MVH
  Raymond

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.