Hei Alle i Sydskogen Vel

 

Vi er en dugnadsgjeng bosatt på Sydskogen som tar tak i ballplassen som ligger i området grend 4-5.

Ballplassen, aktivitetsplassen eller idrettsplassen, kjært barn har mange navn. Den begynner å bli overgrodd, trær vokser inn i gjerdet, vann samles på banen, etc.  ja den trenger rett og slett en «makeover».

Ambisjonen er at stedet skal bli en forsterket aktivitetsplass både sommer som vinter. Vi skal legge til rette for vinterbruk slik at glattisen kan brukes til fri utfoldelse når frosten river som verst.

Forutsetning for å lykkes!

Skal dette bli en realitet må beboere på Sydskogen bli med på dugnad. Hvis ikke faller opplegget og banen forblir i bedrøvelig stand. Vi har dog fått signaler om at dette opplegget vil få oppslutning slik at vi starter friskt og håper flere kommer til underveis.

Økonomiplan.

Det er en styrebeslutning i Sydskogen Vel på dette arbeidet og det er bevilget 25.000,- kroner. Vi utfordrere også alle grendelag til å bidra med 2-4000 kroner. Vi har grunn til tro at vi bikker 40.000,- kroner som kan brukes til oppgraderingsarbeidet.

Vi får økonomiske utlegg til leie av gravemaskin, kvistmaskin, grus, lamper, gjerde, sagkjeder, bensin, olje etc.  og ikke minst mat og drikke når dugnadsfolket skal motiveres til innsats.

Fremdriftsplan.

Vi har som ambisjon å starte allerede nå til påsken. Det er flere som har meldt seg og har anledning å stille med motorsag og starte arbeidet. Det skal begynnes med å fjerne kvist og kvast, trær som vokser i gjerde og inntil 4 meter fra. Forberede utbedring av gjerdet rundt plassen.

Når du hører motorsag og ser folk arbeide er det bare å hive seg på. Du kan faktisk gjøre et innsats med hekksaks, hagesaks og øks.

Etter hvert vil vi komme med konkrete datoer hvor alle som ønsker bør delta. Helger og noen kvelder vil være aktuelle tidspunkter. Da skal det utføres arbeid som krever flere om vi skal lykkes.  Vi kommer med mer informasjon om dette etter påske.

Da skal vi starte med å skrape banen for organisk materiale og grus skal legges på. Vi skal få lyset til å fungere rundt banen og i akebakken bortenfor i grend 5. Vi skal legge til rette for islegging med slanger, dyser og slikt.

Ved slike dugnadsdager vil det bli servert mat, brus og godterier for barna som deltar. Vi skal gjøre dugnaden så motiverende som mulig. Til dette arbeidet trenger vi noen ildsjeler som kan sørge for at så skjer.

Hvem melder seg til «Mat komiteen» ?

Vil du være med i dugnadsgjengen? Vi trenger alle, om vi skal lykkes og sette aktivitetsplassen i stand før våren setter inn. Vi trenger også en elektriker som kan «gi lys». Kjenner vi en i nabolaget som kan stille opp?

Husk! Dette gjør vi for våre barn, ungdommer, barnebarn og alle som trenger et positivt sted å aktivisere seg i. Her bør alle kjenne sin besøkelsestid og bidra. Alle bidrag mottatt med takk.

Har noe spørsmål om arbeidet som skal gjøres, ta kontakt med dugnadsleder, Steinar Vadla Risa, tlf.  90 75  58 11, eller kom innom  meg i Torsvei 186, nås også på e-post  svrisa@outlook.com

Med vennlig hilsen   Leder av grend 4

Steinar Vadla Risa tlf. 90 75 58 11

Én kommentar til “Hei Alle i Sydskogen Vel”

  1. Dugnad nå til helgen 26 og 27 april fra kl. 11. og 3 og 4 mai. Ta med motorsag, hekksaks og sag.
    Små og større trær samt krattskog skal fjernes.
    Servering, grill fyres opp, drikke og godterier…..

    Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.