Godt nytt år !

Ja , da er vi kommet igang med enda et nytt år , og jeg håper alle har hatt noen gode fridager sammen med venner , familie og andre de setter pris på.  Hva skjer med tiden , årstidene flyr , undertegnede får flere grå hår , og de små barna rund oss , kjører plutselig bil….. Nok om tiden… Her kommer noen hjertesukk også:

Opprydding etter nyttårfeiring….suffende å gå tur med hund etter 1-2-3 nyttårsdag , men stedvis en del søppel , flasker o.l liggende… HUSK å rydde opp , det blir ikke boret av seg selv.

RFD – Renvasjonsfirma som henter søppel hos oss – SE DERES WEBSIDE for hentedager www.rfd.no 🙂 – kan også laste ned app for dette nå.

Hva skjer på sydskogen ?  Som de aller fleste har sett er det kommet ny brøyter på vellet vårt , og tilbakemeldinger er posetivt 🙂 , strøkasser er igjen fylt opp.  De kommende uker vil mange høre lyden av motorsag/sager – da setter vi i gang felling av en del trær som er mellom grend 4 og 6 og 4-5 trær nedenfor ballplass som er til fare for plassen og noen som er døde.

Har du/dere noe på hjertet – ta kontakt med meg eller din grendelagsleder . Styre har møte 19 januar

Ønsker alle en fortsatt god Januar

MVH Leder for Sydskogen Vel – Raymond L Dolata

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.