Styret informerer

Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde

Styret har gjennomført årets første styremøte, og ønsker spesielt å informere om følgende saker:

  • Parkering på Sydskogen – Med snøfallet vi har hatt i det siste blir det ganske trengt på veiene våre, både i Tors vei og i Odins vei. Parkering kan ikke foretas på en slik måte at det er til hinder for alminnelig ferdsel, utrykning eller på en slik måte at det utgjør en sikkerhetsrisiko, eksempelvis ved at sikt blir redusert. Dette gjelder spesielt innerst i Tors vei og Frøyas vei, hvor veien krysses hyppig pga. barneskole og barnehage.
    Parkering på «Parkering Forbudt»-områder i Odins vei syndes det ofte mot, spesielt i svingen mellom grend 7 og Grend 8. Konsekvens er bøtelegging og i verste fall borttauing for eiers regning.
  • Myke trafikanter i veibanen – Det observeres daglig personer uten noen form for refleks i veibanen i Tors vei. Om morgenen/kvelden er det bekmørkt på denne strekningen, og ferdsel her uten refleks er å invitere til ulykke. Som dere vet er det ikke gatebelysning i veibanen, og ferdsel her, med eller uten refleks, bør ikke forekomme. Vi har fine og opplyste gangveier som bør benyttes i stedet. La oss alle gjøre en innsats for å flytte fotgjengerne dit de hører hjemme – på gangveien!
  • Trefelling langs høyspentlinjer – Nettskog AS kommer til å utføre trefellinger langs høyspentlinjene våre i uken som kommer. Dette spesielt mellom grend 3 og grend 9, samt i området nedenfor grend 5 i eiendomskillet som går der. Planen er at felt tømmer blir bragt opp til kanten av Tors vei slik at beboerne kan forsyne seg med ved dersom ønskelig.
  • Ansvarlig for Ballplass – Styret etterlyser en fremoverlent person som kan ha et uttalt ansvar for vedlikehold og oppfølging av ballplassen. Dagens ordning fremstår som noe reaktiv og mangler den kontinuitet som er ønskelig. Vedkommende vil bli kompensert for arbeidet, og vil delta på styremøter.
    Dersom du synes dette høres interessant ut, ta kontakt med styret her!

Jeg ønsker alle en riktig God Helg!

Mvh Styreleder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.