Nytt fra Styret

BOF v/daglig leder og salgs- sjef har redegjort for tilbudet om tilknytning til fibernett for levering av TV-internett og telefoni.
BOF må ha min 50% oppslutning fra beboerne samt tillatelse fra Vellet pga Getavtalen samt graving på vellets eiendom. Arbeidene med å strekke fiber- nettet fra Slemmestad frem til hver husstand er omfattende og kan først ta til neste vår pga tele .Dersom kontraktsinngåelse skjer om våren regnes 6 mnd. Styret ønsker at BOF leverer et skriftlig tilbud hvor leveringsbetingelser og priskostnader (faste og variable) er spesifisert. Viljen til endring fra Get-avtalen vil i praksis være prisavhengig for
den enkelte husstand. Det ble også henstilt at BOFs dørsalg av internett stilles i bero . Styret inn- henter anbud fra konkurrerende leverandører .
Ny redaktør tilsatt
Stian Rostad har takket ja til begge vervene som redaktør av Nærnytt og web-redaktør, og ønsker å benytte anledningen til å takke avtroppende redaktør Tina Mjelde for lang og tro tjeneste. Se egen artikkel i Nærnytt eller HER vedrørende planer for Nærnytt og websidene våre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.